Ingyenes elektronikus könyvtár

Tánciskola - Grecsó Krisztián

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2012
FÁJL MÉRET: 12,97
ISBN: 9789631426021
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Grecsó Krisztián

Itt található a Tánciskola könyv pdf formátumú könyve

Leírás:

Tánciskola leírása A Tánciskola nem konkrét hely, ahol – mondjuk – tangózni tanulnának Grecsó Krisztián új regényének hősei. A Tánciskola miliője nem valóságos tér, mert ahol elhiszik, hogy a permetezőből néhány hajtásra zenegép lesz, és a régi melódiákkal visszatér a múlt is, ott bizonyára bolondok élnek. Vagy talán mégsem egészen? Lehet, hogy akarni kell a csodákat, képesek vagyunk megálmodni a vonatablakból elsuhanó Magyarországot, és ez az akarás, a mágia iránti vágy a méltóság megőrzésének egyetlen eszköze? Grecsó egy mágikus, fülledt alföldi világot álmodik, amelyben minden olyan lehetetlenül ismerős és valóságos. Egy jogászi pályája elején lévő fiatalember a Viharsarok egy ismeretlen városába kerül; kísértések, csodák, borzalmak, nők és a halál közelébe. Dr. Voith József nem tudja, hogy ördögi dolog kavarodik-e fel a mélyből, vagy csak a hétköznapok könyörtelen üteme fodrozza a felszínt. A kusza szerelmek és a drogos bódulat zavarossá tesz számára mindent. Rajongva imádott nagybátyjához fordulna, de egyre inkább úgy érzi, rossz helyen jár. A nagysikerű, több nyelven megjelent Isten hozott szerzője ízesen, humorral és nagy szívvel mesél. A Tánciskola egy generáció, egy világ, egy rejtély és egy dilemma varázslatos regénye.

... tanfolyam és kezdő kizomba tanfolyam indul minden hónapban a Chili Salsa Tánciskolában Budapesten ... Salsa Diabolica ... . Minőségi táncoktatás, vidám táncórák, párral vagy pár nélkül. Goldance tánciskola órarend, találd meg a legjobb helyszínt és a legjobb időpontot nálunk! +36 / 30 442 - 7902 (H-P: 9-20) [email protected] menü ... KELEMEN ERIKA Tánciskola vezetője és tánctanára, valamint a DANZA stúdió tánctanára Egy kis statisztika: Eddigi versenytáncos pályafutása alatt 28 ország 173 táncversenyén 146 érmet és 70 kupát gyűjtött össze összesen 3 táncpartnerrel, melyek között több Országos Bajnoki, Diákolimpiai Bajnoki és Területi Bajnoki ... Mi megtanítunk táncolni! Salsa, bachata, kizomba, Zumba. Táborok, workshopok, fellépések, esk ... Budapest Plaza Tánciskola ... ... Mi megtanítunk táncolni! Salsa, bachata, kizomba, Zumba. Táborok, workshopok, fellépések, esküvői tánc tanítás. A Hölgyválasz Táncstúdió egy családias, színvonalas tánciskola, amely felejthetetlen pillanatokra hív, két lépésre az Operától. Hogy miért éppen a tánc? Mert a tánccal kikapcsolhatsz, barátokra, társra lelhetsz, alakot formálhatsz, és egy egyedi, különleges közösség tagja lehetsz. Tánciskolánk 2006 óta tanítja szentendreieket és a környező települések lakóit társas táncokra, salsa-ra, cha-cha-ra, boogie-ra, tangóra, keringőre és más egyébb táncokra. Piciknek gyermek salsa... Akár szalagavató, akár esküvő, akár születésnapi buli, vagy egyéb rendezvény, mi segítünk a hangulat fellendítésében egy vérpezsdítő táncbemutatóval.
Az ország számos településén található társastáncot oktató tánciskola. Hip-hop oktatással foglalkozó tánciskola valamivel kevesebb van. Igyekeztünk hát itt összegyűjteni őket. Hip-hop tánciskola Budapest: Party Dance Tánciskola Hip-hop tánctanfolyam Black Time Hip-hop tánciskola Ringmaster Hip-hop tánciskola Miami Hip-hop Creative Dance Hip-hop tánciskola BooG-S Dance ... A Sway Tánciskola ajándékutalványa tökéletes választás! Jön az esküvőd? Közeli hozzátartozód esküvőjére készülsz? Párodat szeretnéd meglepni? Gyermekeidnek szeretnél segíteni az első lépések megtételében? A bulik fénypontja szeretnél lenni? Régóta fontolgatod, hogy megtanulsz végre táncolni? Tánciskola. A Master Dance 2015 óta működik professzionálisan. Mára már Budapest legjobb hip-hop tánciskolái közé tartozik. Több, mint 200 diákkal és két stúdióval rendelkezünk. Büszkék vagyunk a közösségünkre és arra, hogy diákjaink mindig energiával feltöltve, boldogan távoznak az órákról. ... A Tánckoktél Tánciskola latin és standard társastánc, Salsa valamint Hip-Hop tánc oktatásával foglalkozik. Célunk, hogy a tánctanfolyam során minden tanítványunkat hozzásegítsük az általa kitűzött cél megvalósításához! Szeretettel várunk minden táncolni vágyót a Tánckoktél Tánciskolában!. Jdance Tánciskola Pécs, Pécs. 1,1 E ember kedveli. Standard és Latin-amerikai táncok oktatása felnőtt pároknak hétvégenként, illetve Latin táncok szóló hölgyek , lányok részére péntek esténként:) Party Dance Tánciskola & Magic Song Énekiskola Tel./Fax: 264-5781 Tel.: 06-20-4484-198 Helyszín: Budapest VII. ker., Wesselényi utcánál: Erzsébetvárosi Művészeti Iskola 1073 Budapest, VII., Kertész u. 30. / Party Dance Tánciskola & Magic Song Énekiskola Megközelíthető pl.: a 4-es/6-os villamos Wesselényi utcai megállójától ... Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítünk a csapatunknak abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak. Saját tánciskolám a Jdance Tánciskola is több, mint 19 éve működik, ahol lelkes amatőr felnőttek tapasztalták már meg, milyen nagyszerű dolog táncolni! Emellett nagy lelkesedéssel vezetem a Pécsi Tudományegyetem által szervezett "Táncoló Egyetem" projekt show és musical kurzusát. Salsa, Zumba minden korosztálynak, Bachat...