Ingyenes elektronikus könyvtár

Jákób csillaga - Szunyogh Szabolcs

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2015
FÁJL MÉRET: 8,58
ISBN: 9786155513107
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Szunyogh Szabolcs

Szunyogh Szabolcs könyvek Jákób csillaga epub elérhetővé válnak az Ön számára a weboldalunkon való regisztráció után

Leírás:

Jákób csillaga leírása "A zsidókról eddig tankönyveink csak a holokauszt kapcsán írtak valamennyit. A magyar történelemben játszott szerepükről, kultúrájukról, vallásukról, etikájukról, humorukról semmit. Másféleképpen felnövő új nemzedéket szeretnénk, amely reálisabban értékeli a világot? Amely nem esik téveszmék áldozatául? Amely élni tud az együttműködés és az egymástól való kölcsönös tanulás lehetőségével? Ez a könyv ebben szeretne segíteni. Bemutatja a zsidó vallást, az ünnepeket, a szokásokat, az életvitelt, a kóserság törvényeit, a zsidóság szent könyveit, külföldi és hazai történelmét, fontosabb magyarországi műemlékeit, a legismertebb antiszemita vádakat, kiindulópontjaikat, következményeiket és cáfolataikat, a zsidósággal kapcsolatos legfontosabb történelmi személyiségeket, és képet rajzol az Izraeli Állam életéről is. Részletesen szól a zsidó kultúra és életmód értékeiről. Bemutatja a nők tiszteletét a zsidó közösségekben, a zsidó vallásjog demokratikus szerkezetét, a zsidó vallás racionális problémamegközelítését, emberközpontú moralitását, a kultúra iránti nyitottságot, a zsidó nevelést, valamint a zsidó humort, amely még a legnehezebb helyzetekben is meg tudja nevettetni az embereket.

...ás » Megosztás: Értékeld elsőként ... Jákób csillaga | Szombat Online ... . 3 290 Ft. Termék ár: 3 290 Ft . Kosárba. Ár figyelése . Mikor és hol vehetem át? Jákób csillaga. Könyv Történelem Művelődéstörténet Magyar művelődéstörténet Társadalomtudomány Judaika. Szunyogh Szabolcs Jákób csillaga. A zsidókról eddig tankönyveink csak a holokauszt kapcsán írtak valamennyit. A magyar történelemben játszott szerepükről, kultúrájukról, vallásukról, etikájukról ... Jákób csillaga E-KÖNYV leírása. ... Könyv: Jákób csillaga (Szunyogh Szabolcs) ... ... Jákób csillaga E-KÖNYV leírása. A zsidókról eddig tankönyveink csak a holokauszt kapcsán írtak valamennyit. A magyar történelemben játszott szerepükrõl, kultúrájukról, vallásukról, etikájukról, humorukról semmit. Szunyogh Szabolcs: Jákób csillaga. FIX. 2 500 Ft Állapot: használt Termék helye: Zala megye Eladó: mokusfacan003 (24) Aukció vége: 2020/05/29 17:04:18 érdekel . FIX. 2 500 Ft érdekel . 1. A BIBLIA - JÁKOB DVD. FIX. 990 Ft Állapot: új Termék helye: Budapest ... jÁkÓb csillaga Zsidóság - vallás, hagyomány, kultúra Szerző: Szunyogh Szabolcs Noran Libro Kiadó, 2015 A zsidókról eddig tankönyveink csak a holokauszt kapcsán írtak valamennyit. A magyar történelemben játszott szerepükről, kultúrájukról, vallásukról, etikájukról, humorukról semmit. Régikönyvek, Szunyogh Szabolcs - Jákób csillaga - Zsidóság: vallás, hagyomány, kultúra - A zsidókról eddig tankönyveink csak a holokauszt kapcsán írtak valamennyit. A magyar történelemben játszott szerepükről, kultúrájukról, vallásukról... Multimediapláza - E-könyvek - Világtörténelem - Jákób csillaga | A zsidókról eddig tankönyveink csak a holokauszt kapcsán írtak valamennyit. A magyar történelemben játszott szerepükről, kultúrájukról, vallásukról, etikájukról, humorukról semmit.
Másféleképpen felnövő új nemzedéket szeretnénk, amely reálisabban értékeli a világot? JÁKÓB CSILLAGA a VALLÁS kategóriában - most 3.392 Ft-os áron elérhető. Jákób csillaga digitális könyv: A zsidókról eddig tankönyveink csak a holokauszt kapcsán írtak valamennyit. A magyar történelemben játszott szerepükrõl, kultúrájukról,... Online, offline kiadványok. Nyomtatási célra készülő kiadványok, borítók, tördelés, szórólap, brosúra, plakát, ikonok, online tartalmak szerkesztése… 2015.06.08. 07:50 kötet Szunyogh Szabolcs Noran kiadó Jákob csillaga További cikkek ÁSZF Médiaajánlat Adatkezelésről Impresszum Ügyeletes újságíró Előfizetés Játékszabályzat A második kupolában látható Krisztus születése, a Jákob csillaga által megvilágított...