Ingyenes elektronikus könyvtár

Bourne - A leszámolás - Robert Ludlum

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2011
FÁJL MÉRET: 8,10
ISBN: 9789636354145
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Robert Ludlum

Itt található a Bourne - A leszámolás könyv pdf formátumú könyve

Leírás:

Bourne - A leszámolás leírása Az emlékezetkiesést szenvedett Jason Bourne nyomozásba kezd a különös gyűrű eredete után, melyet Holly-Marie Moreau gyilkosánál talált. A szálak hamarosan egy befolyásos és veszélyes nemzetközi bűnszervezethez vezetnek. Bourne nem tudja, hogy a Severus Domna nemcsak a gyűrűt akarja, de a laptopot is, amelyet volt munkaadója megbízásából még ő maga lopott el; és amelyek együtt, azt remélik, elvezetik őket Salamon király aranyához. A gépen őrzött titkosított dokumentumra fáj a foga a Severus Domna kiugrott tagjának, Dzsalal Esszainak is, aki Moirát bízza meg azzal, hogy találja meg neki. Eközben Soraya Moore az újjáéledt Treadstone megbízásából Leonyid Arkagyin nyomába ered. Mire a szálak összefutnak, és Bourne és Arkagyin ott áll egymással szemtől szemben, arra is fény derül: "odafönt", a fejük fölött már régóta tudják, közeleg a végső összecsapás, melyben végleg eldől, melyikük a jobb.

...dete után, melyet Holly-Marie Moreau gyilkosánál talált ... Könyv: Bourne - A leszámolás (Robert Ludlum - Eric Van ... ... . A szálak hamarosan egy befolyásos és veszélyes nemzetközi bűnszervezethez vezetnek. Bourne nem tudja, hogy a Severus Domna nemcsak a gyűrűt akarja, de a ... Bourne nem tudja, hogy a Severus Domna nemcsak a gyűrűt akarja, de a laptopot is, amelyet volt munkaadója megbízásából még ő maga lopott el; és amelyek együtt, azt remélik, elvezetik őket Salamon király aranyához. Az emlékezetkiesést szenvedett Jason Bourne nyomozásba ... Bourne - A leszámolás (könyv) - Eric van Lustbader ... ... . Az emlékezetkiesést szenvedett Jason Bourne nyomozásba kezd a különös gyűrű eredete után, melyet Holly-Marie Moreau gyilkosánál talált. A szálak hamarosan egy befolyásos és veszélyes nemzetközi bűnszervezethez vezetnek.
Bourne nem tudja, hogy a Severus Domna nemcsak a gyűrűt akarja, de a laptopot is, amelyet volt munkaadója megbízásából még ő maga lopott el; és ... Termék: BOURNE - A LESZÁMOLÁS. Az emlékezetkiesést szenvedett Jason Bourne nyomozásba kezd a különös gyűrű eredete után, melyet Holly-Marie Moreau gyilkosánál talált. A szálak hamarosan egy befolyásos és veszélyes nemzetközi bűnszervezethez vezetnek. Bourne nem tudja, hogy a Severus Domna nemcsak a gyűrűt akarja, de a ... Az emlékezetkiesést szenvedett Jason Bourne nyomozásba kezd a különös gyűrű eredete után, melyet Holly-Marie Moreau gyilkosánál talált. Könyv - Bourne - A leszámolás (Robert Ludlum) A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk. 23% kedvezménnyel: Bourne - A leszámolás könyv - Robert Ludlum, Eric Van Lustbader - Az emlékezetkiesést szenvedett Jason Bourne nyomozásba kezd a különös gyűrű eredete után, melyet Holly-Marie Moreau gyilkosánál talált... Bourne - A leszámolás könyv ára: 2463 Ft - Robert Ludlum, Eric Van Lustbader A felesége elvesztését gyászoló Bourne-t villámcsapásként éri a hír, hogy Martin Lindros, az utolsó ember, aki ismeri a múltját, és akit barátjának nevezhet - eltűnt. A CIA igazgatóhelyettesének egy Etiópiában végrehajtott művelet során veszett nyoma, ahol is csapatával gyanús, atombomba előállításához szükséges anyagok és uránium-szállítmányok után ... 4. Eric Van Lustbader: Bourne öröksége 5. Eric Van Lustbader: Bourne-átverés 6. Eric Van Lustbader: Bourne-szankció 7. Eric Van Lustbader: A Bourne-fortély 8. Eric Van Lustbader: Bourne - A leszámolás 9. Eric Van Lustbader: A Bourne-birodalom 10. Eric Van Lustbader: Bourne - A kötelesség 11. Eric Van Lustbader: Bourne bosszúja 12. A(z) "Bourne rejtély" című videót "Filmek-Videa-KSz11" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 59400 alkalommal nézték meg. Akciós ár: 2.360 Ft - Személyes átvétel - Házhoz szállítás - GLS és MPL CsomagPontok 23 db a bourne - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Eric Van Lustbader: Bourne - A leszámolás, Az emlékezetkiesést szenvedett Jason Bourne nyomozásba kezd a különös gyűrű eredete után, melyet Holly-Marie Moreau g Itt 18 antik könyvet találsz Bourne, Sam szerzőtől, pl.: The Chosen One, Igaz emberek Ingyenes átvétel országosan +36 1 443-3460. Hűségklub ... Végső leszámolás / Szentjánosbogár út / A férfi a képen / Az igazság álarcai . Hill, Susan, Hoag, Tami, ......