Ingyenes elektronikus könyvtár

A kém szerelme - Mary Jo Putney

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2015
FÁJL MÉRET: 6,6
ISBN: 9789636437275
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Mary Jo Putney

Mary Jo Putney könyvek A kém szerelme epub elérhetővé válnak az Ön számára a weboldalunkon való regisztráció után

Leírás:

A kém szerelme leírása Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen. A kórházban csak egyvalaki van, aki elláthatja a férfi sebeit, Miss Herbert, az ispotály vezetője. Miután Kirklandet a vizsgálóasztalra helyezik, tüzetesen megvizsgálja a gróf sérüléseit, majd tekintete a férfi arcára téved lélegzete elakad, keze megdermed. Ismeri Kirklandet, ismeri több mint tíz éve, ismeri a testét, ahogy csak egy férjét lehet, de vajon ismeri-e a lelkét? Miss Herbert, azaz Lady Kirkland tíz éve elhagyta azt a férfit, aki a legtöbbet jelentette számára. A váratlan találkozás olyannyira felkavarja mindkettejüket, hogy ennyi év távolából arra kényszerülnek, korábbi döntésüket megint mérlegre tegyék Mary Jo Putney (Egy igaz hölgy, Egy hamis úr, Lányrablás) újabb regénye érzékenyen járja körbe két ember kétségeit önmagáról, hivatásról és együvé tartozásról.

...... Mary Jo Putney: A kém szerelme #olcsó áron a Pepitán ... Könyv: A kém szerelme (Mary Jo Putney) - Libri ... . . Pepita.hu - Online gyermekáruház A kém szerelme egy szép, jó és kellemes hangvételű regény azok számára, akik a valós élet helyett inkább az ideálok világát szeretik, vagy szeretnének elvonatkoztatni az élet következetlenségeitől és kegyetlenségétől. Vidd hírét! Tweet . 123 db a kem - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A kém szerelme: Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész... A kém szerelme /Romantikus regénye ... A kém szerelme romantikus regények »-› ÁrGép ... . Pár segítőkész... A kém szerelme /Romantikus regények - Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli Multimediapláza - E-könyvek - Szórakoztató irodalom - Romantikus regények - A kém szerelme | Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen.

A kórházban csak egyvalaki ... Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik, egyéb baba, mama A kém szerelme Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen. 1 db a kem szerelme mary jo putney - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A KÉM SZERELME. MARY JO POUTNEY A KÉM SZERELME. Legközelebbi ingyenes személyes átvételi pont. megrendelem ide . 1 ajánlat . Lyra. Személyes átvétel. 2 990 Ft. tovább a boltba. Hasonló cimű könyvek. Mary Jo Putney. A kém szerelme. 1 ajánlat. 2 243 Ft . A kém szerelme book. Read 277 reviews from the world's largest community for readers. Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és ... Az általunk azonosított 8 azonos vagy hasonló, a könyv A kém szerelme Author! Ha érdekli csak egy konkrét edtion válassza ki az Önt érdeklő:. 100%: Mary Jo Putney: A kém szerelme Author (ISBN: 9789636437701) 2015, Kiadó: General Press, is, mint az e-book. Csak ez a kiadás megjelenítése…; 45%: Mary Jo Putney: Capriciile destinului Author (ISBN: 9786063317644) 2017, Kiadó ... Szerelem és gyilkosság, romantikus történet izgalmakkal fűszerezve. Klasszikus szerelmi történet az alap: szerelem első látásra, majd bonyodalom, mely elválasztja a szerelmeseket, de a férfi hűséges kitartása és az egymás iránti vágyakozás végül mindent elrendez. Mary Jo Putney új könyve jelent meg A kém szerelme címen. A 302 oldalon megjelent könyv kitűnő olvasmány. Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány ... Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba v Lucien Fairchild, Strathmore kilencedik grófja gyermekkorában tragikus körülmények között elveszítette szüleit és ikerhúgát. A Lucifer becenevű gróf magányosan élő, érzékeny és titokzatos férfi, aki Nagy-Britannia ügyének szenteli magát, s a sorsot folyton kísértve, elszántan igyekszik felszámolni Napóleon kémhálózatát....