Ingyenes elektronikus könyvtár

Ami utánad maradt - Ashley Woodfolk

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2018
FÁJL MÉRET: 11,3
ISBN: 9789634066668
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Ashley Woodfolk

Itt található a Ami utánad maradt könyv pdf formátumú könyve

Leírás:

Ami utánad maradt leírása A zene hozta össze Autumnt, Shayt és Logant. A halál akarja őket szétválasztani. Autumn mindig is tisztában volt önmagával. Tehetséges művészpalánta, lojális barát. Shay két dologban definiálta személyiségét: az ikertestvérével, Sashával való kapcsolatában és a zene iránti rajongásban. Logan pedig sosem félt szerelmes dalt írni, ha a szerelmi élete éppen nem alakult túl fényesen. De amikor mindannyiuk életében bekövetkezik a tragédia, a zene valahogy egyikük számára sem jelent vigaszt. Logan képtelen lekattanni a halott barátja vlogcsatornájáról. Shay úgy érzi, nem tud új tartalmat szolgáltatni zenei blogjára. Autumn pedig olyan üzeneteket ír, amelyekre már sohasem kaphat választ. Mindannyian azon tűnődnek, mi lett volna, ha ez nem történik meg. De mivel megtörtént, arra a kérdésre kell választ találniuk, hogyan tovább… ASHLEY WOODFOLK a Rutgers Universityn végzett bölcsészként, Brooklynban él. Jelenleg gyermek- és ifjúsági könyvek marketingjével foglalkozik. Az Ami utánad maradt az első regénye.

...sztában volt önmagával. Tehetséges művészpalánta, lojális barát ... Ami utánad maradt · Ashley Woodfolk · Könyv · Moly ... . Shay két dologban definiálta személyiségét: az ikertestvérével, Sashával való kapcsolatában és a zene iránti rajongásban. Ashley Wood: Ami utánad maradt 5% kedvezménnyel csak 3315 Ft a lira.hu-nál. (Regények; kiadás éve: 2018; 300 oldal) Olvasson bele a könyvbe! Az Ami utánad maradt középpontjában a tragédiák állnak. Három, nagyjából egyidős fiatal, három különböző személyisé ... Ami utánad maradt - lira ... . Három, nagyjából egyidős fiatal, három különböző személyiség, különböző érdeklődési körrel, három különböző módon, egymástól függetlenül elment. Mindig borzasztó hallani, ha valaki életét veszti, főleg, ha az az ember közel állt hozzánk. A Ami utánad maradt teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Ami utánad maradt című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Ami utánad maradt E-KÖNYV leírása "A zene hozta össze Autumnt, Shayt és Logant. A halál akarja őket szétválasztani. Autumn mindig is tisztában volt önmagával. Tehetséges művészpalánta, lojális barát. Shay két dologban definiálta személyiségét: az ikertestvérével, Sashával való kapcsolatában és a zene iránti ... 001_300 ami utanad maradt.indd 27. 2018. 07. 19. 16:18. 28 A S H L E Y. W O O D F O L K. vlogolni, mielőtt összejöttünk, és a végére meg már több ezer feliratkozója lett. Vicces, mert ... Ami utánad maradt - Mint ifjúsági: 40% a gyászfolyamat körbejárása, összeérő szálak, nagyon sok érzelem. Szubjektíven: 10% egy nyavalygásgyűjtemény. Persze, a gyász fáj, de ennyire átszenvedni… AMI UTÁNAD MARADT a REGÉNYEK kategóriában - most 2.687 Ft-os áron elérhető. Entdecken Sie "Ami utánad maradt" von Ashley Woodfolk und finden Sie Ihren Buchhändler. "A zene hozta össze Autumnt, Shayt és Logant. A halál akarja őket szétválasztani.
Autumn mindig is tisztában volt önmagával. Tehetséges művészpalánta, lojális barát. Shay két dologban definiálta személyiségét: az ikertestvérével, Sashával való kapcsolatában és a zene iránti ... Az Ami utánad maradt az első regénye. A zene hozta össze Autumnt, Shayt és Logant. A halál akarja őket szétválasztani. Autumn mindig is tisztában volt önmagával. Tehetséges művészpalánta, lojális barát. Shay két dologban definiálta személyiségét: az ikertestvérével, Sashával való kapcsolatában és a zene iránti ... Mindannyian azon tűnődnek, mi lett volna, ha ez nem történik meg. De mivel megtörtént, arra a kérdésre kell választ találniuk, hogyan tovább ASHLEY WOODFOLK a Rutgers Universityn végzett bölcsészként, Brooklynban él. Jelenleg gyermek- és ifjúsági könyvek marketingjével foglalkozik. Az Ami utánad maradt az első Az Ami utánad maradt az első regénye." Ami utánad maradt ekönyv korlátlan számban letölthető (....