Ingyenes elektronikus könyvtár

A filozófia rövid története - Nigel Warburton

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2014
FÁJL MÉRET: 12,19
ISBN: 9789630978491
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Nigel Warburton

Élvezze a A filozófia rövid története Nigel Warburton epub könyvek ingyenes olvasását

Leírás:

A filozófia rövid története leírása Az egész (nyugati) filozófiatörténet áttekintése Szókratésztól Peter Singerig rövid szellemi életrajzok formájában - embert próbáló feladat. Az, hogy Warburtonnak (az Open University docensének, a Philosophy Bites podcast szerzőjének) ez ilyen jól sikerült, bámulatra méltó teljesítmény." (Guardian) Warburton érthetővé teszi a filozófiát, miközben gondolkodásra, vitára, érvelésre és kérdezésre buzdít. Negyven rövid fejezetben ismerteti a filozófiatörténet legjelentősebb ideáit: a nagy gondolkodók életéből és halálából vett érdekes, gyakran meglepő történeteken keresztül vezet be bennünket a filozófiatörténet rejtelmeibe - az ókortól (amikor a legfőbb téma a szabadság és a lélek kérdése volt) Peter Singerig, aki a mai embert nyomasztó filozófiai és etikai kérdésekről beszél. "Nigel Warburton könyvének varázsa abban rejlik, hogy mindenki számára érthető. Warburton egyesíti magában Gombrich szabatos megfogalmazását és a könnyű befogadhatóságot. Különleges tehetsége van a bonyolult problémák feloldásához." (Time Out)

...tortenete_38e17c35.jpg. Flaccus Kiadó, 2014304 oldal ... Filozófia - Wikipédia ... . Részletes leírás » Megosztás: Értékeld elsőként. 2 990 Ft. Heller Ágnes - A filozófia rövid története gólyáknak 2. - DVD, film, könyv, webáruház. Heller Ágnes nagy vállalkozásának második kötetét vehetjük most a kezünkbe. (A harmadik, Az újkor filozófiája megírásába már belefogott.) A két kötet alapján - és a korban elhelyezve, amelyben ez az összefog... A filozófia rövid története - A Védáktól Wi ... Heller Ágnes: A filozófia rövid története gólyáknak I ... ... ... A filozófia rövid története - A Védáktól Wittgensteinig (Kossuth, 1981) Kuznyecov B.G.: Filozófiatörténet fizikusoknak és matematikusoknak (Gondolat, 1983) Russell B.: Heller Ágnes - A filozófia rövid története gólyáknak 1-3. Hidden Content. Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Heller Ágnes így indítja újabb nagy és korszerűtlenül úttörő vállalkozását: A filozófia irodalmi műfaj, s mint minden műfajnak, megvannak a műfaji sajátosságai. A filozófia ... Multimediapláza - E-könyvek - Filozófia, etika - A filozófia rövid története | Nigel Warburton könyvének varázsa abban rejlik, hogy mindenki számára érthető. Warburton egyesíti magában Gombrich szabatos megfogalmazását és a könnyű befogadhatóságot. Különleges tehetsége van a bonyolult problémák feloldásához.
Time Out

Az egész (nyugati ... A vallás rövid története a Yale University Press által újtára bocsájtott társadalomtudományi tematikájú „rövid történet"-sorozat újabb tagja. A sorozatból eddig magyarul megjelent Nigel Warburtontól A filozófia rövid története (2014), William Bynumtól A tudomány rövid története (2016) , továbbá előkészületben ... A FILOZÓFIA TÖRTÉNETE Első rész A GÖRÖG FILOZÓFIA TÖRTÉNETE - Az indiai és a kínai filozófia rövid vázlatával - ÍRTA : Dr. Málnási Bartók György egyetemi tanár Mikes International Hága, Hollandia 2002....